Traineeships met focus
op jouw

Business IT traineeship

Hét traineeship om te ontdekken waar jouw talenten binnen het vakgebied Business en IT liggen en hoe je die talenten inzet om jouw ambities waar te maken!

Ontdek programma

Ontwikkel jezelf met onze traineeships!

Bij New Monday staat iedere dag in het teken van het ontwikkelen van talent. We hechten waarde aan het potentieel van mensen, hier sluit onze visie ‘hire for attitude train for skills’ naadloos op aan. Opleidingsachtergrond is voor ons van ondergeschikt belang. We zijn geïnteresseerd in je als persoon en kijken naar jouw potentie en je wil om te groeien. We investeren in je ontwikkeling, zodat je gaat uitblinken in het vakgebied dat het beste bij je past.

Ons Business IT traineeship is ontworpen om ambitieuze starters een vliegende start te geven. We bieden je een intensief en uitdagend programma dat je helpt om jouw hard- en soft skills te ontwikkelen. Zo maak je snel carrière in Business en IT!

Waarom ons traineeship?

Herken je het? Je bent klaar met je studie, maar de stap naar je eerste serieuze baan is best groot. Je wilt al werken, maar tegelijkertijd ook nog ontzettend veel leren. Onze traineeships zijn ‘best of both worlds’. In 1,5 jaar krijg je maar liefst 30 opleidingsdagen. Daarnaast leer je on-the-job het vak en word je begeleid. Aan het eind van het traineeship treed je in dienst bij de opdrachtgever met een rugzak vol kennis en skills.

Soms wordt ons gezegd dat we best harder van de daken mogen schreeuwen dat we een knalgoed opleidingsprogramma hebben. Je leert het vak namelijk van de allerbeste experts. Professionals die je meenemen in het vak van Business IT. Je bouwt in korte tijd een voorsprong op die niemand je meer afneemt. En ja, met alle bescheidenheid … het is best een goed programma 🙂

Bij New Monday geloven we in persoonlijke groei. Naast aandacht voor vakinhoudelijke kennis, besteden we veel aandacht aan je ontwikkeling van soft skills. Je krijgt een persoonlijke coach die je tijdens het gehele traineeship begeleidt. Je leert jezelf beter kennen, wat je drijfveren zijn en waar je voor staat als Young Professional. Zo sta je vanaf de start van je carrière stevig in je schoenen staat.

Onze trainees werken onder andere voor: