Meet the team

We zijn een betrokken team dat er alles aan doet om klanten en kandidaten elke keer te verbazen.

Jeroen Moné

Jeroen Moné

Partner/Senior Consultant
Brian Spierings

Brian Spierings

Accountmanager Interim-Professionals
Wouter Kuperus

Wouter Kuperus

Partner/Senior Consultant

Naam: Jeroen Moné
Studie: Human Resources Management

“Gedreven om resultaten te boeken en met oog voor talent van professionals. Dat is waar ik voor sta en sinds het begin van mijn carrière steeds weer probeer te bereiken. Kansen voor professionals te zien en buiten kaders te denken en te handelen. Ruim 14 jaar ben ik nu actief als specialist in werving- en selectie, interim management en detachering in diverse posities, waarvan de laatste 8 jaar binnen de Business & IT markt. De oprichting van New Monday voelde direct goed. Dit was wat ik wilde: mensen helpen een baan te vinden die bij hen past en organisaties ondersteunen met het vinden van de beste professionals. Het werk maakt me enorm enthousiast. Ik krijg het vaak terug van kandidaten. Die hebben snel door waardoor je gedreven wordt. New Monday is er op gericht talentvolle, gedreven en energieke mensen bij elkaar te brengen. Helaas zijn er in ons werving & selectievak steeds meer zeer commercieel gedreven bureaus actief. New Monday is wat dat betreft echt anders: kwaliteit betaalt zich wel uit. Daar geloof ik echt in.”

Naam: Brian Spierings
Studie: Organisatiepsychologie

Als accountmanager interim professionals bij New Monday ben ik verantwoordelijk voor het zoeken van de juiste interim professionals voor onze opdrachtgevers. Bij het zoeken van de juiste match wordt er verder gekeken dan alleen de inhoudelijke kennis. De professional moet ook als persoon binnen het team passen. Door zowel de professionals als de opdrachtgever persoonlijk te leren kennen zijn wij in staat de ideale match te maken. Uit het persoonlijk contact en het maken van deze match haal ik veel energie, er is niets mooier dan beide partijen op weg te helpen naar een succesvolle samenwerking.

Naam: Wouter Kuperus
Studie: Human Resources Management, Sociale Wetenschappen

“Ik geloof in specialisatie en focus. Vandaar de oprichting van New Monday. Met ons grote netwerk van bedrijven en kandidaten kunnen we beide partijen echt verder helpen. Dat is inspirerend om te zien!” 

Naam: Tamar Sturrus
Studie: Human Resource Management

“Aandacht voor de mens, met oog op kwaliteit- dat is waar ik me voor in wil zetten. Als stagiair ben ik nog niet zo lang werkzaam op het gebied van Recruitment, maar New Monday geeft mij de kans om mijzelf in dit vak te ontwikkelen. Ik vind het een uitdaging om de brug te vormen tussen mens en organisatie, en om daarin de juiste combinatie te vinden.“

Naam: Leonie van der Molen
Studie: Human Relations

“Jarenlang ben ik uit uitgekomen voor het Nederlandse Waterpolo team. Als topsporter en coach heb ik geleerd een echte doorzetter te zijn. Geen uitdaging is mij te groot en zo weet ik altijd het beste uit mijzelf en anderen te halen. Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat iemand drijft en hoe je effectieve teams samenstelt waar ieders talent optimaal wordt ingezet.  Dit komt goed te pas als consultant bij New Monday waar ik continu zoek naar de ideale match tussen een kandidaat en de opdrachtgever.”

Naam:
Studie

“…”

Tamar Sturrus

Tamar Sturrus

Research Consultant

Leonie van der Molen

Leonie van der Molen

Research Consultant
Research Consultant