Actueel

Lees de ervaring van Freek over het Business & IT traineeship!

Terug naar overzicht

8 januari 2024

𝑻𝒓𝒂𝒊𝒏𝒆𝒆𝒔𝒉𝒊𝒑 𝒖𝒑𝒅𝒂𝒕𝒆 🟠

Freek Meekel is nu 2 maanden op opdracht bij Newomij. Benieuwd hoe hij zijn eerste maanden in het Business & IT traineeship heeft ervaren? Hij vertelt het zelf:

“Ik ben bij Newomij aan de slag gegaan in de rol van informatiemanagement specialist. Ik ben medeverantwoordelijk voor informatiemanagement, het vertalen van informatiebehoeften vanuit de organisatie in informatievoorziening. Zodoende ben ik bezig met verschillende projecten die bijdragen aan werkzaamheden van medewerkers van verschillende operationele afdelingen.

De eerste maanden bij Newomij zijn erg goed bevallen. De opdracht biedt voldoende uitdaging en kansen om mijzelf verder te ontwikkelen. Newomij is een familiebedrijf en dit merk je terug in de bedrijfscultuur. Ik vind de sfeer erg prettig en voel me al snel op mijn plek.

Verder heb ik om de twee weken een cursusdag vanuit New Monday. Deze cursussen zijn gericht op hard- en soft skills. Door deze dagen neem ik kennis tot me die ik in de praktijk direct weer kan toepassen. Daarnaast biedt het ruimte om te reflecteren en het gesprek aan te gaan over professionele en persoonlijke groei.
Ik ben erg tevreden over het traject dat ik met New Monday ben aangegaan. In goed overleg hebben we gesproken over wat voor opdracht én wat voor bedrijf bij mij zou passen. Na twee maanden kan ik alleen maar tevreden zijn, omdat er goed is gekeken en geluisterd naar mij als persoon.” 💼🟠

Benieuwd of het Business & IT traineeship wat voor jou is? Lees hier meer over het traineeship.

Meer over: