Business & IT recruitment bij New Monday

Het IT recruitmentbureau in regio Utrecht

Wij zijn New Monday een toegewijde recruitmentpartner die zich volledig richt op de Business & IT-recruitment het bruisende Utrecht. Of je nu op zoek bent naar vast personeel, een interim-professional of een trainee. We denken altijd in mogelijkheden op het snijvlak van Business & IT.

IT Recruitment; onze kernactiviteiten

Bij New Monday gaan we verder dan traditioneel werven. Wij willen een echte carrièrepartner zijn. Een bureau waar je op kan bouwen. Geen dozen schuiven, maar een intensieve samenwerking zorgt voor het beste resultaat geloven wij. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van de perfecte match voor diverse vaste functies, van projectmanagers tot business analisten en systeembeheerders. Als veelzijdige carrièrepartner bieden wij ook interim-professionals aan en detacheren we enthousiaste young professionals via ons eigen Business & IT traineeship.

Ontstaansgeschiedenis van New Monday: recruitmentbureau Utrecht

Onze oprichter en directeur, Jeroen Moné, heeft zijn ervaring als HRM-manager ingezet om de complexiteit van het vinden van hoogwaardig ICT-personeel te begrijpen. Samen met mede-oprichter Wouter Kuperus hebben zij New Monday opgericht in Utrecht. Ons doel is duidelijk: kandidaten helpen een baan te vinden die bij hen past en organisaties ondersteunen met het vinden van de beste professionals.

Met behulp van innovatieve technologie zijn we in staat elke top kandidaat in de markt te identificeren. Dagelijks spreken we met business-analisten, projectmanagers, informatiemanagers, consultants en applicatiebeheerders. We bespreken hun carrière wensen en matchen hen met de vacatures in ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers. Profiteer van onze innovatieve werkwijze en maak gebruik van het uitgebreide netwerk van onze senior consultants. 

new monday bedrijfsfoto

New Monday: een nieuwe start

De naam ‘New Monday’ staat voor een frisse start, niet alleen van je dag, maar ook van je week, baan, of project. Positiviteit en energie staan centraal bij ons.

Wat maakt New Monday uniek?

Wij begrijpen dat recruitmentbureaus vaak over dezelfde kam worden geschoren, maar bij New Monday gaan we verder. Onze kernwaarden, zoals snelle en transparante communicatie, openheid, eerlijkheid, kwaliteit, en focus op langdurige samenwerkingen, vormen de basis van ons succes. Sinds 2007 zijn de meeste van onze partners nog steeds bij ons, en we zijn met trots het go-to recruitmentbureau in Utrecht en de rest van Nederland voor velen. Daarnaast is onze continue verbeteringsdrang, het gebruik van de nieuwste technologie, en investeringen in onze website benadrukken onze toewijding om het beste recruitmentbureau te zijn in de IT recruitment.

Onze Intake: een ander perspectief voor IT recruitment

Bij New Monday draaien we het traditionele wervingsproces om. Onze grondige intake gaat verder dan alleen de kandidaat leren kennen; we bekijken ook letterlijk de omgeving waarin zij gaan werken. Dit geeft ons een diepgaand begrip van uw bedrijf en de openstaande positie. Alleen door dit complete beeld kunnen wij meer doen dat een kandidaat aandragen, maar voegen we ook waarde toe aan het wervingsproces.

Op weg naar succesvolle IT recruitment in Utrecht

Ben je als bedrijf op zoek naar een recruitmentpartner die uitblinkt in de Business & IT-niche? Klaar met ‘cowboy recruitment’? Maar op zoek naar een carrièrepartner voor lange termijn? Kies voor New Monday en ontdek hoe wij je kunnen helpen om nieuwe hoogtes te bereiken binnen jouw wervingsinspanningen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ervaar zelf waarom wij de ideale carrièrepartner zijn voor zowel professionals als bedrijven in niet alleen Utrecht, maar heel Nederland.

Samenwerken? Leuk!

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!