Business IT young professional programma

We ontzorgen u door de recruitment, opleiding en begeleiding van de young professionals uit handen te nemen.

Business en IT is een breed domein met verschillende rollen en functies. Dit programma focust zich op de werving van jonge, gemotiveerde talenten. Gedurende 1,5 jaar bieden we opleiding en begeleiding aan deze talenten. Aan het eind van het traject kunnen ze als professional op medior niveau binnen uw organisatie aan de slag. Alle young professionals volgen een gezamenlijk programma, waarbij ze zich kunnen specialiseren tot functies zoals business analist, data-analist, projectmanager of proceseigenaar. Dit is een greep uit de functies waar het programma geschikt voor is.

De kenmerken van onze young professionals

 • Ze krijgen een praktijkgerichte opleiding met focus op de essentie van het beroep en benodigde domeinkennis.
 • Ze beschikken over relevante industry-standard certificeringen op gebied van domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze.
 • Ze worden getraind in de ontwikkeling van hun soft skills zoals communicatie, samenwerken en persoonlijk leiderschap.
 • Ze hebben ruimte voor vakspecifieke trainingen gericht op de functie waar ze werkzaam zijn
 • Ze krijgen on-the-job training.
 • Na 18 maanden treden ze kosteloos bij u in dienst.

Praktijkgerichte opleiding

We bieden de young professionals een praktijkgericht opleidingsprogramma waarin ze leren van verschillende experts uit het vakgebied. We nemen ze mee in onder andere de volgende domeinen:

 • Project- en procesmanagement.
 • Data-analyse & -processing.
 • Alle ins- and outs over analysetechniek, business analyse competenties en scenario’s.
 • Soft skills zoals samenwerken, communiceren, timemanagement en persoonlijk leiderschap.
 • Veelgebruikte methodieken zoals DevOps, Lean en Scrum.

Na dit traineeship bezitten de young professionals de officiële industry-standard certificeringen op gebied van domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze.

Het resultaat? Gemotiveerde en succesvolle medewerkers die lang bij uw organisatie willen blijven.

Uw voordelen

Culture fit recruitment

Ons motto is ‘hire for attitude, train for skills’. We selecteren gemotiveerde young professionals die passen bij uw organisatie, daar langer zullen blijven en die succesvol het gewenste werk uitvoeren. Profielen stellen we samen met u op. Daarnaast zorgen we ervoor dat de functie en werkzaamheden vanaf het begin duidelijk zijn. We betrekken u graag in het selectieproces. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ontzorgen van uw organisatie

We ontzorgen u door de recruitment, opleiding en begeleiding van de young professionals uit handen te nemen. Hierdoor heeft u minder tijd nodig voor het inwerken van de young professionals en neemt uw werklast niet verder toe. Uw organisatie krijgt bekwaam personeel in dienst.

Compleet opleidingsprogramma

We geven de young professionals een gerichte praktijkopleiding met focus op de essentie van het beroep en de benodigde domeinkennis. Door een mix van training, certificering, coaching en intervisie begeleiden we hen naar vakvolwassenheid.

Doelgerichte begeleiding

De young professionals worden van begin tot eind doelgericht door ons gecoacht. Ervaren professionals helpen hen zich te ontwikkelen in kennis, vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Aan het eind van het programma hebben ze zich significant meer en beter ontwikkeld dan collega’s die dit programma niet hebben doorlopen. U plukt daar zeker de vruchten van!

Resultaat en kwaliteitsgarantie

We staan voor kwaliteit. Daarom maken we duidelijke resultaatafspraken en geven we een absolute kwaliteitsgarantie. Zo zorgen we ervoor dat u 100% tevreden bent over het programma.

Meer weten?

Mail Youp op youphorst@newmonday.nl