Traineeship KYC & Compliance Analyst

De toename van wet- en regelgeving en het gevaar op reputatieschade heeft het vak van KYC & Compliance Analyst in de financiële sector een ongekende vlucht gegeven. Ons Traineeship KYC & Compliance Analyst  is de ideale start van je carrière om mee te groeien met deze veel gevraagde professie.

Je komt in dienst bij Risketeers, dochteronderneming van New Monday, en start met een intensieve basisopleiding. Na de basisopleiding specialiseer je je in een rol als KYC & Compliance Analyst en doet actuele kennis op van KYC, Financial Crime, Compliance en Operational Risk. Je gaat werken bij een financiële instelling. Daar zorg je ervoor dat het bedrijf kan voldoen aan alle wet- en regelgeving en dat interne processen goed geborgd worden.

Inhoud traineeship

We bieden je een intensief opleidingsprogramma waarin je leert van de allerbeste experts op hun vakgebied. Zij nemen je mee in onder andere de volgende domeinen:

  • Fundamentals van Financial Risk Management en de actuele wet- en regelgeving
  • KYC & Financial Crime fundamentals
  • Essentiële KYC & Compliance analyse tools en applicaties
  • Alle ins and outs over analysetechniek en financial crime competenties
  • Operational Risk en Compliance
  • Soft skills zoals samenwerken, communiceren, ethiek en governance
  • Veelgebruikte methodieken zoals Agile en Scrum

Na dit traineeship heb je de officiële industry-standard certificeringen op het gebied van domeinkennis, data, analyse, tools en werkwijze op zak. Je bent helemaal klaar voor het echte werk en treedt met een enorme rugzak vol kennis en vaardigheden in dienst bij de financiële instelling.

Het traineeship start ieder jaar in maart en september. 

Meer weten?

Bel mij op 06 43836980
Of op kantoor 030 750 8948
Mail naar lauriestraver@newmonday.nl

En laten we snel kennismaken!