Awards & Nominees

Recruiter Awards 2019
Recruitment is topsport. Daarom vonden de organisatoren van de Recruiter Awards het hoog tijd om vanaf 2019 de beste recruitment bureaus in de spotlight te zetten. Vol trots kunnen wij zeggen dat New Monday de 3de plek heeft behaald!

Computable Awards 2016 & 2017
Voor het tweede jaar op rij is New Monday genomineerd voor de Computable Award in de categorie het beste Werving- en Selectiebureau van het jaar in ICT!

Volgens de jury van de Computable Awards: “New Monday probeert zich continu te verbeteren. Daarbij gaat het bedrijf niet voor de hoogste fee en de snelste score en wil het bureau vooral toegevoegde waarde bieden”. Voor de algemene jury van de Computable Awards genoeg reden om New Monday als Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT te nomineren, waar we uiteraard zeer trots op zijn.

Winnaar FD Gazellen 2013, 2014, 2017, 2018 en 2020
New Monday mag zich al vijf keer winnaar van de FD Gazellen noemen. We zijn supertrots op ons team en zijn heel blij met onze opdrachtgevers! De FD Gazellen Awards zijn een jaarlijks terugkerende prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ieder jaar selecteert het FD per provincie de bedrijven met de snelste omzetgroei. Alle Award winnaars dingen mee naar de landelijke hoofdprijs.