Nick vertelt over zijn Yardi ervaringen

“Het programma heeft me tot nu toe vooral veel afwisseling gebracht”

Ik ben 3 december 2018 begonnen als Yardi Consultant. In het begin heb ik voornamelijk trainingen gevolgd op het hoofdkantoor van Yardi in Nederland. Toen eenmaal duidelijk was op welk project ik zou starten, heb ik specifiek trainingen gekregen voor wat van me verwacht zou worden.

Wat was je eerste project?
Begin januari ben ik begonnen aan mijn eerste project bij MVGM (of Verwij Vastgoed). Hier werd voornamelijk van me verwacht dat ik de crediteurenlijsten/debiteurenlijsten zou uitdraaien om zo goed mogelijk het financieel beeld te schetsen waarin MVGM op dat moment stond.

En nu in Brussel?
Ja, momenteel zit ik in Brussel bij Cushman & Wakefield. Ook hier is mijn rol voornamelijk ondersteuning van Yardi en lease-administratie. Zodra er een lease ingevoerd kan worden in Yardi dan ga ik hiermee aan de slag. Daarnaast geef ik training en bereid ik hen voor op de overgang van Yardi 6.0 naar Yardi 7.0 (het nieuwste systeem).

Wat heeft het Yardi Young Professional Program je tot nu toe gebracht?
Het programma heeft me tot nu toe vooral veel afwisseling gebracht, en heeft me veel geleerd over onderwerpen waar ik niet voor gestudeerd had en dus eigenlijk ook weinig van af wist (IT & vastgoed).